Vélemények rólam

Bárkinek jó szívvel ajánlom!

A Tippadó 2001. Kft. nemrégiben irodai villanyhálózat kiépítését, elektromos rendszer felújítását, vezetékcseréket és kismegszakító kiépítését kérte Kis Vendel villanyszerelőtől.
A munka semmilyen kárt nem okozott az iroda berendezésében, a mesterember a környezetére vigyázva, maga után rendet hagyva, pontos időbeosztással, a határidőket betartva végezte el a rá bízott munkát.
Alkalmazását bárkinek jó szívvel ajánlom!

Simon Attila, ügyvezető.
Tippadó 2001. Kft

A jövőben is őt fogom keresni bármilyen elektromos probléma esetén

Klíma bekötéshez  volt szükségünk egy villanyszerelő mesterre, aki az extrém helyen lévő klímához áramforrás csatlakozást biztosít a lakásunk másik végén elhelyezkedő (15 méter) főkapcsolótól.

A szerelés közben felmerült problémákat ötletekkel kezelte, a feladatot az elvárt szinten és módon oldotta meg.

Munkája kifogástalan és tiszta. Természetesen a jövőben is őt fogom keresni bármilyen elektromos probléma esetén.

Köszönettel Papp Éva

Papp Éva

Ajánlani tudom mindenkinek

2 évvel ezelőtt dolgoztattam először Kis úrral. A lakásom teljes villanyhálózatának felújításával bíztam meg, amit nagyon korrekten el is végzett. Időben jött és a megbeszélt határidőre készült el, ami akkor nagyon fontos volt.

Ami nőként még fontos, hogy ki is takarított maga után, megkönnyítve az én munkámat. A sitt elszállításában is tudott segíteni. A kapcsolók megvásárlását nem vállalta, mivel nem ismerte az ízlésemet, de készségesen eljött velem megvenni, és tanácsot adni a minőséggel kapcsolatosan.

A többi anyagot ő hozta, azzal nem kellett törődnöm. Számlákkal bizonyította a vásárlásait, amivel azonnal elnyerte a bizalmamat.

Ezután is őt hívom, a kisebb munkákra is szívesen jön ki, és korrekt áron számolja fel a munkáját. Összességében nagyon megnyerő személyiségű és szakképzett vállalkozó.

Csontos Andrea

Mindenkinek csak ajánlani tudom

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megbízható, segítőkész, nagy szaktudással rendelkező villanyszerelő (reális áron).

Vendel két alkalommal végzett a megbízásomból villanyszerelési munkálatokat. Első alkalommal az általam bérelt lakásban került sor a vezetékek teljes cseréjére, és földelésére, valamint villanybojler javítására.

Vendel kiváló munkát végzett, a folyamatokról és a szükséges teendőkről mindig érthetően tájékoztatott, így megfelelő információt tudtam adni a bérbeadónak. Továbbá a munkát pontosan, az ígért határidőn belül teljesítette.

Munkájával olyannyira elégedett voltam, hogy egy évvel később a párommal közösen vásárolt lakás villanyszerelési munkálatait (54 nm-es lakás teljes villanyszerelése, villanyvezetékek újrakötése, stb...) is nyugodt szívvel bíztam rá. Vendel ez alkalommal is kifogástalan munkát végzett, a kissé szűkös határidő ellenére is lelkiismeretesen és hibátlanul dolgozott.

Mogyoródi Anita